Vijesti

Vijesti

Bolest šake, stopala i usta

Što uzrokuje bolest? Bolest šake, stopala i usta je vrlo zarazna bolest, a uzrokuju je virus iz roda Enterovirusa, najčešće Coxsackie virus. Virus se lako može širiti i to putem: • Sline • Tekućine iz mjehurića • Stolice • Kapljičnim putem (kašljanjem, kihanjem) • Izravnim kontaktom sa zaraženom osobom ili kontaminiranim površinama Koji su simptomi bolesti? Uobičajeno razdoblje od infekcije do pojave prvih znakova i simptoma bolesti (razdoblje inkubacije) je tri do šest dana. Pojavljuju se simptomi poput: • Groznice

Više ➝
Dječji vrtić Putniković

U vrtiću su došli na ideju da naprave đir po muzeju

lnače,vrijedni i talentirani mališani su naslikali te muzeju poklonili sliku kao znak zahvale za donaciju likovnog materijala koristeći upravo taj isti likovni materijal. Velika hvala njima i njihovim brižnim odgajateljicama iz vrtića Miji Puljić Lapin i Vedrani Ledinić te im želimo još puno lijepih slika i sretnih zajedničkih trenutaka.

Više ➝
Vijesti

OBAVIJEST O UPISU DJECE U OBVEZNI PROGRAM PREDŠKOLE

U skladu s odredbama Zakona o predškolskom odgoju  i Državnog pedagoškog standarda predškolskog odgoja i obrazovanja upućujemo: Javni poziv za uključivanje djece u OBVEZNI PROGRAM PREDŠKOLE za djecu koja nisu polaznici dječjeg vrtića, a rođena su od 1. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. godine. Roditelji koji do sada nisu predali zahtjev za upis, su dužni isti predati najkasnije do 1. listopada 2021. godine u Središnji dječji vrtić Ston svakog radnog dana od 7 do 14 sati ili na e-mail

Više ➝
Vijesti

Poštovani roditelji

Pozivamo vas na roditeljski sastanak za početak pedagoške godine 2021./2022. koji će se održati za roditelje novoupisane djece u DV Ston : Ponedjeljak , 30.08.2021. god. 18:00 h za roditelje djece Područnog vrtića Putniković ( igralište Dv Putniković ) Utorak , 31.08.2021.god. 18:00h za roditelje djece Dv Ston (Općina Ston,općinska dvorana 2 kat.) Molimo Vas,ponesite higijenske maskice. Vidimo se!

Više ➝
Vijesti

Obavijest za roditelje

Početak rada Dječjeg vrtića Ston i Područnog vrtića Putniković je 1. rujna 2021. godine. Djeca s nepotpunom zdravstvenom dokumentacijom  (dokazom o cijepljenju i sistematskim pregledom), kreću u Vrtić kada potpuna zdravstvena dokumentacija bude dostavljena. Molimo roditelje da do početka pedagoške godine podmire sve svoje ranije obaveze. Veselimo se našem druženju i želimo Vam ugodan i bezbrižan boravak!

Više ➝
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin